Telefon:

(+47) 916 18 942

E-post:

reime@o00o.no

Ingrid Vihovde Reime

Ingrid Reime er utdannet grafisk designer og illustratør, med en bachelor i visuell kommuniksjon fra Kunsthøgskolen i Oslo, 2006. I masteravhandlingen har hun jobbet med lek i kreative prosesser, og design som invitererer til deltagelse fra brukeren.

«Lek med, lek mer»

Sofie har nettopp lært seg å sove med lyset av. Problemet er bare at hun ikke er den eneste beboeren på rommet sitt. Sofie har, selv om hun ikke kan se dem, monstre under sengen, – óg over sengen, i bokhyllen, svingende i lampen og klatrene ut av skuffene. Og disse monstrene er livredde for mørket. I frykt bestemmer de seg får å gå til innkjøp av en lommelykt. (De ser det ikke som en mulighet at Sofie ønsker å sove med lyset av, lampen må ha gått i stykker!). Denne lommelykten er dog ikke en hvilken som helst lykt, den er magisk. For med denne lykten kan du se monstre…

Sofie og monsterlommelykten er en interaktiv barnebok som inviterer barna inn i historien. Boken handler om å være redd for man ikke kan se. Ved hjelp av en UV sensitiv farge, kommer historien og monstrene frem i lyset av lommelykten, som følger med boken.

Ingrid Vihovde Reime Ingrid Vihovde Reime Ingrid Vihovde Reime Basic CMYK Ingrid Vihovde Reime Ingrid Vihovde Reime