Telefon:

(+47) 472 48 927

E-post:

lisa.ngo@msn.com

Lisa Ngo

Jeg ønsker at mine arbeider skal vise til godt håndverk, engasjement for arbeidet og det endelige resultatet. Jeg er opptatt av å formidle et uttrykk gjennom en følelse, finne og skape en karakter i kombinasjon av konstruksjon og ulike materialer - med hovedfokus på å gi plass til materiale ved å overdimensjonere, tolke og understreke som kommer til gjennom mønster, form og farge.

Dystopi er en beskrivelse av en uønsket samfunnsmodell. Med grunnleggende inspirasjon av skruer og metall, er det blitt laget en kolleksjon for dame. Et ønske om å skape et balansert motstykke av det foruroligende og estetiske, ved bruk av elementer som maskinstrikk, håndstrikk, metall, digitalprint og vevde materialer for å skape bredde og kontrast.

Takk til: Kirsti Bræin, Siv Støldal, Annabeth Kolstø, Siv So Hee Steinaa, Dagfinn Skoglund, Maria Omvik, Ingema Vik, Maria Dotterud, Tuyet Thi Tran, Son Tong Ngo, Phi Ngo, Kine Økland, Sahzene Nilhan Durmusglu Johansen, Sigrid Roholdt Tveiten, Anne Berit Anti, Carina Therese Christensen, Maria Helena Zoogbaum Gyhagen, Grete Rustad, Hanne Aspelund

Lisa Ngo Lisa Ngo Lisa Ngo Lisa Ngo Lisa Ngo