Telefon:

(+47) 922 22 801

E-post:

helena.z.gyhagen@gmail.com

Helena Zogbaum Gyhagen

Jeg blir Inspirert av miljøet rundt meg, i industrien, arkitektur og naturen. Den fantastiske strukturen man kan finne i barken på et tre, og den overveldende følelsen man kan oppleve av å se opp på en massiv bygning, med sine store glatte flater. Kontraster mellom stort og smått. Likevel er det de små subtile kostrastene som fascinerer meg mest. Hemmeligheter og overraskelser i form av funksjon og egenskap. Jeg har alltid vært opptatt av materialer og teknikker innen tekstil. Materialene jeg jobber med I møte med kropp setter reglene, jeg følger For å få frem mitt utrykk, jobber jeg best med kaos satt i system.

Mitt BA prosjekt, «Kaleidoscopic» er en kolleksjon, der jeg har latt meg inspirere av, møte mellom naturen og det menneskeskapte. Gjennom materialbearbeidelse og ulike teknikker har jeg forsøkt å bygge en kolleksjon bestående av plagg man vill ta vare på, og som vil vare lenge. Med en kombinasjon av moderne og minimalistisk silhuett og innslag av organiske feminine materialer og teknikker. Denne kolleksjonen er som å ta en titt på mine omgivelser gjennom et kaleidoskop. Vakker organisk og stadig i forandring.

”Beauty is also a function” – Ruy Othake

Tusen takk til: Camilla Bruerberg, Annabeth Kolstø, Dagfinn Skoglund, Siv So Hee Steinaa, Kirsti Bræin, KK BA3-11, assistenter/venner og min fantastisk familie.

Helena Zogbaum Gyhagen Helena Zogbaum Gyhagen Helena Zogbaum Gyhagen Helena Zogbaum Gyhagen Helena Zogbaum Gyhagen Helena Zogbaum Gyhagen