Telefon:

(+47) 971 40 114

E-post:

Aspelund.Hanne@gmail.com

Hanne Aspelund

Jeg finner mye inspirasjon i familiens fotoalbum. Det er en utømmelig kilde med mange generasjoner av trender, mønster og detaljer. Jeg husker også den gang da MTV kun viste musikkvideoer og jeg satt klistret i mange timer og levde meg inn i de ulike artistenes verdener. Jeg streber alltid mot et totalt uttrykk med røtter i det personlige og en fantasiverden. Gjennom moodboard, skissering, collage og modellering blir kolleksjonene til.

«I was uncool before uncool was cool»

Til mitt BA-prosjekt har jeg tatt utgangspunkt i min egen barndom og igjen funnet inspirasjon og minner fra gamle fotografier. Jeg er oppvokst i Bærum, men følte aldri at jeg passet helt inn. På barne- og ungdomskolen var jeg tynn som en strek og det var alltids «noe å vokse i». Et høydepunkt fra oppveksten var å arve klær. Dette resulterte i en oversized silhuett med en herlig miks av gammelt og nytt. Dette unisexuttrykket og følelsen av å ha noe å vokse i har jeg tatt med meg inn i avgangskolleksjonen. Målet med kolleksjonen er at jeg ønsker å inspirere andre til å bruke sin egen kreativitet og tørre å tenke sjæl. Til syvende og sist handler det om å skape en spennende komposisjon og et totalt uttrykk!

Takk til: Eirik Mogsæth, Annabeth Kolstad, Siv So Hee Steinaa, Dagfinn Skoglund, Siren Lauvdal, Hillesvåg Ullvarefabrikk, Bård Watn, Kirsti Bræin, KK BA3-11, assistenter, familie og venner.

Hanne Aspelund Hanne Aspelund Hanne Aspelund Hanne Aspelund Hanne Aspelund Hanne Aspelund