Telefon:

(+47) 938 27 027

E-post:

victoriagunzler@hotmail.no

Nettside:

www.victoriagunzler.no

Victoria Günzler Martinsen

Naturen er en viktig inspirasjonskilde i mine arbeider. Naturens formspråk fremstår som organisk og vilkårlig, men ved nærmere ettersyn oppdager man at den er satt sammen av geometri og komplekse mønster. Dette bruker jeg som utgangspunkt for min formgivning. Jeg ønsker å være ærlig i mitt arbeid, og det kommer til uttrykk i valg av teknikker og materialer. Håndverksteknikker inspirerer meg, og jeg ønsker å medvirke i videreføringen av disse. Varig, ærlig, funksjonell og vakker formgivning er det jeg ønsker å formidle. Som designer håper jeg å kunne være med på å påvirke utviklingen i samfunnet i en mer bærekraftig retting.

«Takhage»

Takhage på Ammerudhjemmet bo- og kultursenter. Hagen skal gi ansatte og beboere muligheten til å være ute alle årstider. En vandring gjennom takhagen gir gjenkjennelige sanselige opplevelser som å gå barbeint i gresset, duften av en blomstereng og det å se noe spire og gro. Jeg har fordypet meg i den delen av hagen som legger til rette for at beboere og ansatte kan delta i det å dyrke og arbeide med hagen. Hensikten har vært å utvikle et fleksibelt system som hever hagen opp fra bakken og gjør den tilgjengelig for beboerne. Systemet legger tilrette for ulike deler av vekstprosessen og for ulike planter.

Victoria Günzler Martinsen Victoria Günzler Martinsen Victoria Günzler Martinsen Norsk prosjekteringsmal 14 Norsk prosjekteringsmal 14