Telefon:

(+47) 959 21 121

E-post:

ingunn.andersen@gmail.com

Ingunn Hundseth Andersen

Som person undersøker jeg hvert ledd i prosessen i et prosjekt. Jeg starter som regel med å analysere stedet/bygget, landskapet rundt, brukergruppen og situasjonen. Jeg innhenter inspirasjon fra bøker, blader og fra nett, både former, farger, teksturer, typologi osv. for å få et grep om hva jeg vil gå for som konsept. Jeg skisserer, skriver ned alle tanker og fotograferer i modell gjennom hele prosessen. Synes det er viktig å jobbe med alle ledd samtidlig, 2d, 3d, materialer, foto etc. Utvikler også ideer underveis i Archicad.

«Seremonirom»

Jeg skal organisere funksjoner og disponere areal for hele 1etg. Hoveddelen av prosjektet består i å detaljutforme rom/interiør til et seremonirom, et rom for alle. (livssynsfleksibelt) Rommet ligger i Ammerudhjemmet, et eldrehjem og kultursenter som er et møtested mellom generasjoner og mennesker. Konseptet mitt dreier seg rundt sola, energi, livsskraft, vekst og vann. Dette fordi det er noe som er en fellesnevner for alle, kilder til alt liv og håp. Det skal oppleves som et godt sted å være, hvor naturmaterialer og vandring er sentrale nøkkelord. Varme solstråler fyller opp rommet med energi og lader opp menneskene. Jeg skal blant annet jobbe med lysinnslipp/ulike mellomrom(mengder og størrelser) iforhold til utsyn/innsyn og solens gang iløpet av døgnet.

Ingunn Hundseth Andersen Ingunn Hundseth Andersen Ingunn Hundseth Andersen Ingunn Hundseth Andersen Ingunn Hundseth Andersen